Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vanliga frågor

Här samlar vi de vanligaste frågorna om underkläder, leveranser mm. Klicka på frågorna för att se svaret.
Undrar du något mer så hör av dig till våran kundtjänst så hjälper vi dig gärna.

Beställningsfrågor

Hur beställer jag?

Vi har samlat all information du behöver för att handlar hos på pxc.se under fliken så handlar du.

Tillkommer avgifter vid beställning?

Beställer du varor för 1200 kr eller mer är det fraktfritt, annars tillkommer en fraktavgift är 39 kr. Sedan beror det på vilket betalningesätt du väljer. Väljer du faktura tillkommer 29 kr i faktureringsavgift. Väljer du postförskott tillkommer postens avgift med 59 kronor. Övriga betalningsalternativ är kostnadsfria.

Kan jag avboka min beställning?

Om din order inte har skickats kan du avboka den. Ta kontakt med kundtjänst så hjälper vi dig.

Vad har ni för åtgärder mot falska beställningar?

På pxc.se loggar vi alla IP nummer som gjort beställningar. Alla falska beställningar polisanmäls.

Betalningsfrågor

Hur betalar jag?

Du väljer själv hur du vill betala enligt nedan.

Betalkort:
VISA och Mastercard.

Faktura:
Du får en faktura med i leveransen. Du har då 14 dagar på dig att betala den. En faktureringskostnad på 29 kronor tillkommer.

Postförskott:
Betala din beställning när du hämtar ut den från Postens ombud. Om du väljer postförskott tillkommer Postens avgift på 59 kronor.

Direktbetalning:
När du betalar skickas du till din säkra Internetbank och bekräftar köpet. Vi samarbetar med följande banker beträffande direktbetalningar. Swedbank/Sparbanken och Handelsbanken.

Klarna Konto:
Välj Klarna konto och du får en samlingsfaktura i slutet av månaden med alla dina köp. Du kan då välja att lägga upp det som en avbetalning, istället för att betala allt på en gång.

Säker betalning?

Hos oss på pxc.se kan du alltid känna dig säker när det gäller din betalning. Vi samarbetar med de största inom E-handel (Klarna, Payex, Swedbank/Sparbanken, Handelsbanken, VISA och Mastercard).

Vi sparar ingen information när du betalar med kort.
All vår överföring körs med krypterad anslutning.


Faktura betalning?

Din faktura skickas med din order hem till dig. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan.
En faktureringskostnad på 29 kronor tillkommer. Ej betalda fakturor hanteras av Klarna.


1) För att köpa mot faktura krävs det att du är 18 år.
2) Adressen du angivit är korrekt, vid betalning mot faktura godkänns endast folkbokförd adress.
3) Du måste angett ett korrekt personnummer. (Tänk på att personnumret kontrolleras mot den adress du är folkbokförd på, dessa två måste alltså matchas för att fakturaköpet skall gå igenom).

Byten och returer

Kan jag byta en produkt jag inte är nöjd med?

Självklart kan du göra det. Du har alltid 14 dagars ångersrätt förutsatt att produkten är i samma skicka som när du fick den. Du kan inte returnera underdelar med bruten förpackning eftersom det är hygienartiklar. Läs mer om detta under fliken byten och returer.

När får man tillbaka sina pengar vid retur?

Eventuell återbetalning sker normalt inom 14 dagar men maximalt inom 30 dagar, från det datum då vi mottagit din retur. Observera att förfallodatum för faktura och delbetalning gäller alltid.

Hur retunerar jag en produkt?

1) Packa varan väl i samma förpackning som den kom i eller använd egen förpackning/låda.

2) Bifoga en ifylld pxcunderwear.se retursedel. Har du inte tillgång till en skrivare för utskrift av en retursedel, så går det bra att skriva det på ett vanligt papper. Men samtliga uppgifter enligt vår retursedel måste vara med.

3) Lämna in returen på närmaste postkontor och erlägg portokostnaden.

Läs allt under fliken byten och returer.

Leveransfrågor

Hur lång är leveranstiden?

Alla varor skickas från vårt lager inom 1-3 arbetsdagar. Vi skickar alla leveranser säkert med Posten som har en leveranstid på 1-2 dagar beroende på vart du bor, så den totala leveranstiden blir 2-5 dagar.

Vad kostar frakten?

Du har alltid fri frakt när du beställer för 1200 kr eller mer. Annars tillkommer en fraktkostnad på 39 kr per försändelse. Vi skickar alla leveranser tryggt och säkert med Posten

Levererar ni varor till andra länder?

För tillfället så levererar vi inte till några andra länder än Sverige. Bor du i ett annat land och är intresserad av våra produkter så är du välkommen att skicka en intresse anmälan till vår kundtjänst .Så kan vi meddela dig om vi börja sälja till ditt land framöver.

Vad händer om jag inte löser ut mitt paket?

Om paketet inte lösts ut debiteras kunden en avgift på 250 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för frakt, expeditionsavgift och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.