Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Bli återförsäljare och Team Manager

återförsäljare underkläder, homeparty säljare av BH, trosor, kalsonger och andra underkläder

Vill du resa med oss?

Det var en solig vårdag 1992 som drömmen om ett eget företag blev verklighet. Vännerna Roger, Zusanne, Bennie och Mi satt vid köksbordet hemma i Bjärnum fyllda av passion, målmedvetenhet och mod. Och de bara bestämde sig. Resan med PXC hade börjat!

Nu över 25 år senare är det samma passion, engagemang och ett fantastiskt team av säljare som driver företaget framåt. Idag är vi störst i Norden på att sälja underkläder via hemförsäljning och vår vision är att fortsätta växa ut i Europa.

Hos oss värdesätter vi engagemang och viljan att utvecklas högre än tidigare säljerfarenhet. Har du också energi och entreprenörsanda.
Följ med på resan! Det är bara att bestämma sig!

Vill du också sälja underkläder?

När du blir återförsäljare får du tillgång till ett stort lager med underkläder som du enkelt kan beställa hem och erbjuda till dina kunder. Du har hela 30-40%* i provision på din egenförsäljning och du kan tjäna pengar både på egenförsäljning och som Team Manager, genom att hjälpa och coacha andra säljare. Det är lätt att komma igång och ett fantastiskt roligt sätt att sälja underkläder på. Underkläder är ju något alla behöver och använder varje dag.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.
P.S. Ingen förkunskap krävs, du får en personlig coach och gratis utbildning!Bli PXC återförsäljare - vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Att vara återförsäljare för PXC Underwear
-Som samarbetspartner med Nordens största underklädesföretag via hemförsäljning, är det alltid du som styr. Du anordnar visningar (homeparty) ute hos kunder, visar din kollektion av underkläder och hjälper kvinnor att hitta rätt storlek. Du tar emot beställningar och levererar sedan produkterna till dina kunder. Du har hela 30-40%* i provison på din egenförsäljning (**20% fast på dina första 10 000 kr och 25% på varugrupp 200).

PXC Underwear
-Ett seriöst företag som startade med direkthandel av underkläder 1992.
-Medlemmar i Direct Selling Sweden.
-Högsta kreditvärdigheten hos UC.

TV4 bjöd in oss för att göra en BH-skola i Nyhetsmorgon.

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.