Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
  • PXC-boxer 2-pack Maple svart orange randig herrboxer
  • Boxerkalsonger Thor 2-pack herr boxer svart och röd

Herrunderkläder - köpa & sälja

Herrboxer, kalsonger, linnen & andra herrunderkläder för homeparty & online


Letar du efter snygga och sköna herrunderkläder? Hos oss kan du köpa snygga herrunderkläder i olika material och modeller. Det finns allt från boxerkalsonger i bomull till kalsonger & linne i microfiber.
Hos oss kan du köpa herrunderkläder, eller bli återförsäljare och sälja herrunderkläder.

Välkommen till PXC UnderwearKöpa herrunderkläder

Du kan köpa underkläder hos oss på två olika sätt.

Homeparty
Du har möjligheten att köpa herrunderkläder via homeparty.
På ett homeparty får du hjälp av en utbildad säljare att hitta rätt underkläder. Tycker du det är svårt att hitta rätt storlek eller modell på dina herrunderkläder, så rekommenderar vi att du bokar ett homeparty och får hjälp att hitta rätt herrunderkläder. Det är helt gratis att ha ett homeparty. Boka homeparty här.

Online
Du kan även köpa herrunderkläder online via hemsidan (se hur du handlar här). Du hittar samma underkläder online som du gör på ett homeparty, förutom vissa damunderkläder. Du har alltid fri frakt när du köper underkläder för minst 1200kr. Du får snabba leveranser och du har alltid returrätt. Se alla herrunderkläder här .

Sälja herrunderkläder

Du kan göra mer än att köpa herrunderkläder hos oss. Du kan faktiskt bli en av oss och börja sälja underkläder på homeparty och online via vår hemsida. Vår grund är att sälja underkläder via homeparty och har gjort det sedan 1992. Du behöver ingen förkunskap av underkläder eller försäljning för att bli återförsäljare av våra underkläder. Vill bli återförsäljare kommer du att få en personlig coach som utbildar dig i underkläder & försäljning mer mera. Är du sugen på att sälja underkläder och tjäna pengar så hör av dig till oss. Läs mer här!

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.