Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Köpvillkor

Nedanstående är de köpvillkor som gäller när du handlar på pxc.se.
I och med köp accepterar du våra köpvillkor med samtliga ingående delar.

Generellt

Fraktfritt från 1200 kr annars fraktavgift 39 kr per försändelse.
Minimivärde per order 100kr.

Under 18 år?

Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla hos oss.

Priser

Alla priser som anges på vår webshop är inklusive 25% moms.
Vi reserverar oss för eventuella skrivfel.

Betalning

Köp nu. Betala senare med Klarna.
Vi har inlett ett spännande samarbete med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala i kassan. Det är ett enkelt och säkert sätt att få de saker du vill ha när du vill ha dem. Läs Klarnas privacy policy här.

Så här fungerar det
Steg 1: Lägg varorna i din kundvagn och välj "Klarna" i kassan
Steg 2: Klarna skickar en e-postbekräftelse och påminnelser när det är dags att betala
Steg 3: Du kan genomföra dina framtida Klarna-köp med bara ett klick

Betalningsinformation
Betala senare
● Betala inom 30 dagar. Prova sakerna i lugn och ro hemma och bestäm vad du vill behålla. Inga räntor eller avgifter när du betalar i tid.

Betala direkt
● Kort eller bankkonto
Med kort eller konto kan du betala dina köp snabbt, säkert och enkelt på tre olika sätt. Du kan ansluta både dina kort och bankkonton till Klarna
när du ska betala något för första gången, eller göra det i förväg via vår app med hjälp av BankID. Klarna kommer ihåg dina uppgifter så att du kan
handla och betala ännu smidigare nästa gång.
● Banköverföring
Betala med ditt bankkonto och godkänn köpet med BankID. Pengarna dras direkt utan någon registrering hos oss.
● Dras från bankkonto
Pengarna dras från ditt anslutna konto inom två bankdagar efter behandlad/skickad order.
● Kort
Betala med valfritt kort. Pengarna reserveras direkt på kortet i samband med köpet.

Dela upp
● Delbetalningsplan
Betala enligt en plan, så att köpet är fullt betalt efter till exempel 12 månader. Vill du betala mer en månad går det bra och du kan närsomhelst
betala den resterande skulden.
● Flexibla delbetalningar
Betala ett minimibelopp varje månad. Du väljer själv om du vill betala minimibeloppet eller valfritt belopp över minimibeloppet.
När du godkänts kan du hantera dina betalningar och få betalningspåminnelser i Klarna-appen.Leveranser inom Sverige

Alla varor skickas från vårt lager inom 1-3 arbetsdagar. Vi skickar alla leveranser säkert med Posten som har en leveranstid på 1-2 dagar beroende på vart du bor, så den totala leveranstiden blir 2-5 dagar.

Direkt i brevlådan
När du beställer lättare och små varor bärs de som vanligt ut till din brevlåda av Postens Brevbärare.
Detta kan endast användas när betalning sker med kort, direktbetalning, faktura eller avbetalning. Om
försändelsen skickas mot postförskott eller inte går ned i brevlåda/brevinkast aviseras den för avhämtning.
Vi ansvarar inte för dröjsmål som beror på Postens hantering av försändelser.

Kontroll på din försändelsen.

När posten hämtat försändelsen hos oss, får du ett kollinummer via SMS till din mobil och kan själv spåra din beställning via postens hemsida, www.posten.se.

Hämta på posten

Om din försändelse är skrymmande och inte går ner i din brevlåda, får du ett brev eller SMS när din leverans anlänt till ditt lokala utlämningsställe.

Paket som inte hämtas ut

För alla paket som inte lösts ut från Posten (eller ett utlämningsställe) debiteras kunden en avgift på 250 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för frakt, expeditionsavgift och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Felaktig adress

Om felaktig adress anges som resulterar i att varorna inte kan levereras och skickas istället tillbaka tilll oss debiteras kunden en avgift på 250 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för frakt, expeditionsavgift och hantering.

Fraktpris

PXC underwear skickar sina leveranser tryggt och säkert med Posten och fraktkostnaden är för närvarnade 39 kr per försändelse. Vid beställning på 1200 kr eller mer är det fraktfritt.

Transportskador

Pxc.se ansvarar för alla varor som skadas eller kommer bort under transporten till dig. Märker du att dina varor skadas av transporten ska du inom skälig tid kontakta vår kundtjänst.
Kontrollera därför alltid varorna när du mottagit dem, så att de inte är skadade. Vi rekommenderar att du anmäler en eventuell transportskada direkt hos posten eller ditt utlämningsställe, samt att du tar kontakt med vår kundtjänst.

Byten & returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte och återtas ej som retur, om de har blivit uppackade och provade. Varorna är plomberade vid leverans. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen. Vid köp av behå, linnen, toppar, T-shirts går det bra att byta och returnera en öppnad förpackning, under förutsättning att nedanstående tillstånd på varan uppfylls.

¤ Varan måste vara i sin helhet så som den skickades till dig. Alla de ingående delar måste vara med, inklusive förpackningar och eventuella tillbehör (t.ex. bh pads, strumpeband, axelband, galgar, mm.).
¤ Varan får inte ha brukats och måste vara fri från smuts, hudflagor, damm, smink, hår, parfym eller andra främmande lukter.
¤ Produktlappar, plomberingar och andra etiketter måste sitta kvar på varan. Varans förpackning får inte vara väsentligt skadad.

Du har rätt att byta en vara en gång och då till en annan storlek. Vi tar inte ut något avgift för byte, du betalar dock själv för frakten när du skickar till oss. Byte till andra varor behandlas som ny beställning. Om korrekt storlek inte finns tillgänglig får du byta mot en annan vara. Byte måste ske inom 14 dagar efter att du har mottagit varorna.

Om mottagningsdatum ej kan bevisas gäller Postens datumstämpel plus 3 arbetsdagar.

Vid retur och byten står du för returfrakten och transportrisken, dvs du är ansvarig för varorna till dess att de har överlämnats till oss av transportören (t.ex. Posten). Vill du vara helt säker på att din retur kommer fram så är det bäst att skicka som rekommenderat brev eller som postpaket.

Om vi har skickat fel vara så står vi för alla omkostnader.

Icke godkänd retur vara, returneras till avsändaren och en fraktkostnad på 39:- och expeditionsavgift på 49:- debiteras.

Hos pxc.se har du alltid öppet köp i 14 dagar. Vid återbetalning betalar vi tillbaka snarast möjligt, dock senast 30 dagar.

För frågor gällande byten och returer kontaktar du vår kundtjänst:

E-post: kundtjanst@pxc.se

Telefon: 0451-81515

Behandling av returer och byten

Vi behandlar returer och byten inom 10 arbetsdagar efter mottagande.

Återbetalning av godkända returer

Eventuell återbetalning sker normalt inom 14 dagar men maximalt inom 30 dagar, från det datum då vi mottagit din retur. Observera att förfallodatum på en faktura och delbetalning alltid gäller.

Reklamationer

Om en vara mot förmodan skulle visa sig vara defekt på något sätt ber vi dig kontakta oss på kundtjanst@pxc.se .
En reklamation är inte automatiskt godkänd. För att reklamation ska godkännas gäller det att varan är korrekt hanterad och omodifierad. Varan får inte vara väsentligt brukad eller nedsmutsad (gäller även parfymer och andra främmande lukter). Om reklamation godkänns står vi för alla frakter.
Om reklamation inte godkänns skickas varan tillbaka till avsändaren.

Reklamationsrätt gäller endast produkter med fabrikationsfel och under max tre år. Vid en eventuell reklamation ber vi dig kontakta vår kundtjänst enligt nedan inom skälig tid.

E-post: kundtjanst@pxc.se

Telefon: 0451-81515

Pxc.se följer konsumentköplagen vid eventuella reklamationer, läs mer på konsumentverket.se

Fyll i och skicka alltid med vår retursedel vid reklamation.

Produktinformation

Vi gör vårt bästa för att informationen om våra produkter som visas i shopen, ska vara korrekta , beträffande priser, färger, storlekar mm. och att bilderna återspeglar produkten på ett bra sätt. Även vi kan göra fel och reserverar oss för detta, med rätt att korrigera eventuella felaktigheter.

Tvättråd

För att du skall kunna njuta av dina underkläder som du handlar via Pxc.se under en lång tid framöver, gäller det att du behandlar dem med omsorg. Följ därför respektive produkts tvättråd som du finner i alla våra produkter. Innehåller produkten microfiber så avråder vi dig från att använda sköljmedel.

De flesta av våra underkläder har tvättrådet handtvätt för att det är mest skonsamt, vilket leder till en längre livslängd för produkten. Vi vet dock av lång erfarenhet att många kunder vill tvätta sina underkläder i tvättmaskin. De flesta av våra underkläder tål att tvättas i maskin, men det sliter mer på kläderna och förkortar hållbarheten. Produkten utsätts också för en större belastning och risk att bli förstörd i tvättmaskinen. Därför kan vi inte lämna några garantier om du väljer att tvätta dina underkläder i maskin, då tvättråden förespråkar handtvätt.

Om du ändå väljer att tvätta dina underkläder i maskin rekommenderar vi följande:
Välj ett skonsamt tvättprogram.
Välj ett skonsamt tvättmedel.
Använd inget mjuk- eller sköljmedel.
Välj rätt grad temperatur enligt plaggets instruktion (handtvätt = 30-40 grader).
Blanda inte mörka, svagt färgade och helt vita produkter i samma tvätt.

Vid tvätt av Bh:
Knäpp alltid bh bandet
Tvätta aldrig bh som har gele, silicon, oljefyllda kuddar eller liknande i maskin.
¤ Lägg alltid bh:n i en PXC-tvättpåse (skyddar bh:n och minimerar risken för att en bh-bygel skall skada tvättmaskinen).

OBS! Vi lämnar ingen garanti på att bh bygeln håller när du tvättar i maskin. Bh-bygeln kan gå igenom tyget på bh-kupan eller brytas vid maskintvätt. Även tvättpåsen och tvättmaskinen kan skadas i värsta fall.

Force Majeure

Skulle något av följande saker inträffa befrias pxc.se från att fullfölja avtal. Detta gäller vid omständigheter utanför vår kontroll. Strejk, krig, nationellt undantagstillstånd, sabotage, naturkatastrofer, onormal nedgång i marknaden, åtgärder tagna av nationell regering, om bolaget blivit utsatt för kriminell aktivitet, större olyckshändelser och blockad.


Tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

No page with this type.

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.