Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Företagets historia


PXC Underwear startade i en liten källare i Bjärnum (ett litet samhälle i Skåne) den 15 februari 1992. Sedan dess har vi varit med om en fantastisk resa, till att idag vara Nordens största företag som säljer underkläder via visningar i hemmen (homeparty).Vår affärsidé sedan 1992 har varit att erbjuda dig som kund underkläder av absolut toppkvalitet vad beträffar urval, material, design och hållbarhet. PXC's underkläder kan du köpa i lugn och trivsam hemmamiljö tillsammans med dina goda vänner, långt borta ifrån affärernas provhytter. Samtidigt får du en bra utbildning i hur en BH verkligen skall sitta via vår omtalade BH-skola som vi håller ute på våra homepartyn.

Visste du att 7 av 10 kvinnor i Sverige har fel BH-storlek?

"Med PXC Underwear är din välsorterade underklädesbutik inte längre bort än ditt vardagsrum"

Vi har idag över 500.000 nöjda kunder runt om i Sverige. Har du inte haft möjligheten att bekanta dig med oss och vår kollektion, så boka dig gärna för en egen visning med dina väninnor redan idag genom att ta kontakt med oss.

PXC underkläder via webshop

Från och med den 17 oktober 2012 så har vi utökat vår verksamhet och service till att även omfatta försäljning av vår kollektion via vår webshop. Detta innebär att du som tidigare varit kund nu även har möjligheten att göra dina inköp på ett enkelt och snabbt sätt via webshopen. Din tidigare återförsäljare fortsätter naturligtvis att vara din personliga BH-coach. Vilken du alltid kan vända dig till för support.

I och med webshopen så öppnar vi även dörren för fler människor att bekanta sig med vår kollektion. Detta genom att handla direkt i webshopen eller genom att boka upp sig för en hemvisning (homeparty).

Vi önskar alla tidigare och nya kunder välkomna till vår webshop!


Öppettider:

Mån-Tor:   09.00 - 15.30
Fredagar: 10.00 - 12.00

(Lunchstängt 12.00-13.00)


Kontakt:

Telefon: 0451-81515
E-post: info@pxc.se
Hemsida: www.pxc.seAdress:

PXC Underwear AB
Ängdalavägen 9B
281 33 HässleholmFöretagsuppgifter:

PXC Underwear AB
Org.nr: 556379-4287


Direct Selling Sweden (DSS)


Vi arbetar seriöst och är medlemmar i Direct Selling Sweden förening (DSS). DSS är branschorganisationen för företag som arbetar med direkthandel. Föreningens huvuduppgifter är att bevaka medlemmarnas intressen och skydda konsumenten.

www.directsellingsweden.se

Vi tror på personlig service och har arbetat med det sedan 1992.


Bli värdinna

Vill du/ni ha hjälp med att hitta rätt BH?
Boka en visning och bjud hem 5-10 väninnor så kommer en PXC-återförsäljare och hjälper er att hitta riktigt bra BH:ar och underkläder. Det finns över 100 återförsäljare i Sverige som håller i BH-skolor, där du lär dig precis hur en BH ska sitta!


Boka Visning


Ny karriär! - Bli återförsäljare

Nu söker vi fler positiva medarbetare!
Vill jobba på dina villkor och ha friheten att styra över din egen tid och inkomst? Bli då återförsäljare hos oss på PXC Underwear. Det är lätt att komma igång och en rolig produkt att sälja. En produkt som alla behöver och använder varje dag.


Bli återförsäljare

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.