Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
  • Dominique bh blå bygel stora storlekar online PXC Underwear
  • Soak tvättmedel Yuzu handtvättmedel bh, underkläder, stickat och garner specialtvätt skonsamt

Damunderkläder - köpa & sälja

BH, trosor, korsetter & andra underkläder för homeparty & online

Här hittar du ett brett sortiment av damunderkläder med BH, trosor, korsetter och linne mm. Vill du köpa damunderkläder med hög kvalité, som sitter perfekt och samtidigt är snygga? Hos oss kan du köpa damunderkläder, eller bli återförsäljare och sälja damunderkläder.

Välkommen till PXC UnderwearKöpa damunderkläder

Du kan köpa underkläder hos oss på två olika sätt.

Homeparty
Du har möjligheten att köpa damunderkläder via homeparty.
På ett homeparty får du hjälp att hitta rätt underkläder, du får vara med om en BH-skola och testa olika sorters underkläder. På ett PXC homeparty kan du köpa damunderkläder i stora storlekar, BH:ar från 65-130 i omfång och A-N i kupa, trosor från XS-10XL. Det kostar ingenting att ha ett homeparty och du kan boka det här!

Här kan du se en liten BH-skola som vi gjorde i TV4 Nyhetsmorgon.Online
Du kan även köpa damunderkläder online via hemsidan (se hur du handlar här). Du hittar samma underkläder online som du gör på ett homeparty förutom Ulla serien, den säljs endast på homeparty. Innan du köper underkläder online, rekommenderar vi att du har ett eget homeparty eller går på ett. Då får du hjälp av en utbildad återförsäljare att hitta rätt underkläder. Boka ett homeparty här.

Sälja damunderkläder

Du kan göra mer än att köpa damunderkläder hos oss. Du kan faktiskt bli en av oss och börja sälja underkläder via homeparty och online. Vår grund är att sälja underkläder via homeparty och har gjort det sedan 1992. Är du sugen på att sälja underkläder och tjäna extra pengar så hör av dig. Läs mer här!

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.