Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

hitta rätt bh och bh-storlek boka underklädes visning homeparty PXC Underwear

Varje kvinnas bästa vän

En bh från PXC Underwear är inte bara ett snyggt, bekvämt och lyxigt underklädesplagg. Den är även som den bästa av vänner som ger dig stöd och support utan att kompromissa. Oavsett vem eller var du är. Skicka in din intresseanmälan nedan ▽hjälp att hitta rätt bh underkläder trosor och storlek boka visning med PXC Underwear bh-experter

Hitta rätt bh

Det kan vara svårt och jobbigt att hitta rätt bh och bh-storlek. Idag går hela sju av tio kvinnor med fel bh vilket kan leda till både sämre hållning och värk i nacke, axlar och rygg. Vi på PXC har bestämt oss för att göra något åt saken, så boka en gratis bh-visning med PXC Underwear där ni får hjälp av ett riktigt bh-proffs att hitta rätt bh. Boka här nedan, rekommenderat antal för en visning är ca 4-8 personer.
Boka visning här


Vill du boka en visning eller veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Säker hantering av personuppgifter. Jag har läst och godkänner PXC's hantering av mina personuppgifter. Läs här!citat från nöjd kund hittade rätt bh PXC Underwear

hittade rätt bh som ger bra avlastning för rygg, nacke och axlar - Min nya bh från PXC Underwear
Mitt livs bästa investering

Citat från nöjd kund:

“Min nya bh från PXC är en av mitt livs bästa investeringar. Den får mig att känna mig både bekväm och säker, sitter helt perfekt och ger skön avlastning för både rygg, nacke och axlar.”

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.