Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Dam > Underkläder > Januarirea >

Impact Free Sport-BH svart

Tjej med en svart sport-BH från Royce

Artno: S826


Sport-BH Impact Free från Royce ger ett stadigt och bekvämt stöd när du tränar.

Sport-BH:n har stadiga axelband och en formpressad kupa utan sömmar. Denna sport-BH är gjord av bomull och polyester som naturligt absorberar svetten från huden. Sport-BH:n har ett brett och stadigt band runt om som håller bysten på plats under träningen.

129 kr
569 kr

Ej i lager

Så här tycker våra kunder om produkten

Mia tycker

Betyg:

5

Storleken är

  • mindre än normalt
  • normal
  • större än normalt

Väldigt bra. Brösten är där de ska, och man känner sej inte blöt även bh´n är dyngsur

mindre än normalt
normal
större än normalt

Hitta rätt BH-storlek


Lilla BH-skolan
Att hitta rätt BH-storlek kan vara lite klurigt och därför håller vi alltid i en BH-skola på våra homeparty. Men om du vill köpa underkläder online kan du se en den "liten BH-skola" här och ta hjälp av ett måttband för att hitta rätt BH-storlek. Vill du vara säker på att får rätt BH-storlek kan du boka en BH-skola. Då får du hjälp av en professionell återförsäljare att hitta rätt BH-storlek. Boka BH-skola.Rekommenderad BH-storlek
Mått 1 - BH-kupa
Ta på dig en BH som sitter bra och mät runt bröstkorgen där bysten är fylligast. Se till att måttbandet är rakt och inte skruvar sig. Skriv detta mått i "Mått 1".

Mått 2 - BH omkrets
Omkretsen får du fram genom att mäta tajt under bysten och runt bröstkorgen, sen dra du av 5cm. Skriver detta mått i "Mått 2".

Hitta min BH-storlek

Fyll i dina mått nedan i cm.

Tips:
Komihåg att måttband bara är ett verktyg för att hitta rätt storlek och måtten är generella. För att hitta exakt rätt storlek kan du boka ett homeparty.

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.