Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

InformationDirect Selling Sweden (DSS)


Vi arbetar seriöst och är medlemmar i Direct Selling Sweden förening (DSS). DSS är branschorganisationen för företag som arbetar med direkthandel. Föreningens huvuduppgifter är att bevaka medlemmarnas intressen och skydda konsumenten. www.directsellingsweden.se

Vi tror på personlig servic och har arbetat med det sedan 1992.
Idag är vi Nordens största direktförsäljande företag när det gäller underkläder!
Godkända av UC

UC GULD högsta kerditvärdighet

UC GULD betyder att PXC Underwear AB har den HÖGSTA kreditvärdigheten och är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år. www.uc.seBli värdinna

Vill du/ni ha hjälp med att hitta rätt BH?
Boka en visning och bjud hem 5-10 väninnor så kommer en PXC-återförsäljare och hjälper er att hitta riktigt bra BH:ar och underkläder. Det finns över 100 återförsäljare i Sverige som håller i BH-skolor, där du lär dig precis hur en BH ska sitta!


Boka Visning


Ny karriär! - Bli återförsäljare

Nu söker vi fler positiva medarbetare!
Vill jobba på dina villkor och ha friheten att styra över din egen tid och inkomst? Bli då återförsäljare hos oss på PXC Underwear. Det är lätt att komma igång och en rolig produkt att sälja. En produkt som alla behöver och använder varje dag.


Bli återförsäljare

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.