Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Dam > Underkläder > BH >

Fully 531 ovadderad bh skin

BH med knäppning framtill

Artno: 8243-2


Fully 531 är en bh med knäppning framtill och helt utan byglar. Den har ett unikt ryggstycke med diagonal crossoverkontroll, för att försiktigt dra tillbaka axlarna för att hjälpa dig med hållningen. Axelbanden är vadderade och ger en maximal komfort.

Material: 56% polyamid, 37% bomull & 7% elastan.

599 krHär hittar du andra produkter i samma serie
Så här tycker våra kunder om produkten

Marre tycker

Betyg:

5

Storleken är

  • mindre än normalt
  • normal
  • större än normalt

Jag har Stor byst 90 E och smala sluttande axlar, det finns igen annan behå på marknaden, som sitter lika bra som denna.
Den breda ryggen och de breda axelbanden ger hela överkroppen stöd och fördelar vikten runt hela "bältet"
Det är viktigt att, köpa rätt omfång, den måste sitta tajt och kupan skall omsluta hela bröstet, annars är det risk för dubbeltutte.

Mjuk men stadig och den andas väldigt bra, trots att det är mycke tyg i ryggen.
På mig blir den lite som en minimaizer, brösten blir inte lika framträdande, men glatt upplyfta bort ifrån kroppen, eftersom den är framknäppt blir inte tuttarna perfekt delade, man kan bli lite svettig i dekolletaget, men det är nog den enda lilla detaljen jag har att klaga på, men det går inte att uppnå allt, med en såpass billig och enkel vardagsbh som detta trots allt är.
Framknäppningen gör att jag med lite stela axlar, mycket lättare kan knäppa min bh och hyskorna öppnar sig inte när jag rör mig.
Men det är viktigt att hitta rätt storlek.
Färgen är ju lite trist, beige eller vit.
Men beige hudfärgad funkar ju till allt.

Min älsta bestform framknäppta behå höll formen i mer än 5 år.
( jag har bara 4 bhar som jag byter med.)
Så det är bra kvalité, tvättas i tvättpåse på fintvätt.
Och en liten kapsyl ättika som sköljmedel.


Jag är så tacksam att ni har denna bh i bas-sortimentet, det betyder att den kommer finnas kvar, länge.

mindre än normalt
normal
större än normalt

Hitta rätt BH-storlek


Lilla BH-skolan
Att hitta rätt BH-storlek kan vara lite klurigt och därför håller vi alltid i en BH-skola på våra homeparty. Men om du vill köpa underkläder online kan du se en den "liten BH-skola" här och ta hjälp av ett måttband för att hitta rätt BH-storlek. Vill du vara säker på att får rätt BH-storlek kan du boka en BH-skola. Då får du hjälp av en professionell återförsäljare att hitta rätt BH-storlek. Boka BH-skola.Rekommenderad BH-storlek
Mått 1 - BH-kupa
Ta på dig en BH som sitter bra och mät runt bröstkorgen där bysten är fylligast. Se till att måttbandet är rakt och inte skruvar sig. Skriv detta mått i "Mått 1".

Mått 2 - BH omkrets
Omkretsen får du fram genom att mäta tajt under bysten och runt bröstkorgen, sen dra du av 5cm. Skriver detta mått i "Mått 2".

Hitta min BH-storlek

Fyll i dina mått nedan i cm.

Tips:
Komihåg att måttband bara är ett verktyg för att hitta rätt storlek och måtten är generella. För att hitta exakt rätt storlek kan du boka ett homeparty.

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.