Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Dam > Underkläder > BH >

Electrify Sport-BH

Serenna Williams sport bh, sport bh, Berlei sport bh, Sport bh med stora storlekar, stabil sport bh, bra sport bh

Artno: YYN7-18


Electrify är Berleis mest populära sport-BH med byglar. Sport-BH:n ger dig en fantastiskt stöd under hela din träning så du kan koncentrera dig på att ha roligt och få ut det mesta från din träning. Sport-BH:n finns i både små och stora storlekar och du kan själv anpassa axelbanden efter din längd.

Material - Sport-BH
60% Polyamid, 19% Polyester, 12% Elastan

749 krHär hittar du andra produkter i samma serie
Så här tycker våra kunder om produkten

Ann-Sofie tycker

Betyg:

5

Storleken är

  • mindre än normalt
  • normal
  • större än normalt

Det här har blivit lika mycket min vardagsfavorit som det självklara valet till all träning!

mindre än normalt
normal
större än normalt

Hitta rätt BH-storlek


Lilla BH-skolan
Att hitta rätt BH-storlek kan vara lite klurigt och därför håller vi alltid i en BH-skola på våra homeparty. Men om du vill köpa underkläder online kan du se en den "liten BH-skola" här och ta hjälp av ett måttband för att hitta rätt BH-storlek. Vill du vara säker på att får rätt BH-storlek kan du boka en BH-skola. Då får du hjälp av en professionell återförsäljare att hitta rätt BH-storlek. Boka BH-skola.Rekommenderad BH-storlek
Mått 1 - BH-kupa
Ta på dig en BH som sitter bra och mät runt bröstkorgen där bysten är fylligast. Se till att måttbandet är rakt och inte skruvar sig. Skriv detta mått i "Mått 1".

Mått 2 - BH omkrets
Omkretsen får du fram genom att mäta tajt under bysten och runt bröstkorgen, sen dra du av 5cm. Skriver detta mått i "Mått 2".

Hitta min BH-storlek

Fyll i dina mått nedan i cm.

Tips:
Komihåg att måttband bara är ett verktyg för att hitta rätt storlek och måtten är generella. För att hitta exakt rätt storlek kan du boka ett homeparty.

Få vårt nyhetsbrev

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.