Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Företagets historia

PXC Underwear startade i en liten källare i Bjärnum (ett litet samhälle i Skåne) den 15 februari 1992. Sedan dess har vi varit med om en fantastisk resa, till att idag vara Nordens största företag som säljer underkläder via visningar i hemmen (homeparty).Vår affärsidé sedan 1992 har varit att erbjuda dig som kund underkläder av absolut toppkvalitet vad beträffar urval, material, design och hållbarhet. PXC's underkläder kan du köpa i lugn och trivsam hemmamiljö tillsammans med dina goda vänner, långt borta ifrån affärernas provhytter. Samtidigt får du en bra utbildning i hur en BH verkligen skall sitta via vår omtalade BH-skola som vi håller ute på våra homepartyn.

Visste du att 7 av 10 kvinnor i Sverige har fel BH-storlek?

"Med PXC Underwear är din välsorterade underklädesbutik inte längre bort än ditt vardagsrum"

Vi har idag över 500.000 nöjda kunder runt om i Sverige. Har du inte haft möjligheten att bekanta dig med oss och vår kollektion, så boka dig gärna för en egen visning med dina väninnor redan idag genom att ta kontakt med oss.

PXC underkläder via webshop!

Från och med den 17 oktober 2012 så har vi utökat vår verksamhet och service till att även omfatta försäljning av vår kollektion via vår webshop. Detta innebär att du som tidigare varit kund nu även har möjligheten att göra dina inköp på ett enkelt och snabbt sätt via webshopen. Din tidigare återförsäljare fortsätter naturligtvis att vara din personliga BH-coach. Vilken du alltid kan vända dig till för support.

I och med webshopen så öppnar vi även dörren för fler människor att bekanta sig med vår kollektion. Detta genom att handla direkt i webshopen eller genom att boka upp sig för en hemvisning (homeparty).

Vi önskar alla tidigare och nya kunder välkomna till vår webshop!

Vänliga hälsningar
PXC UNDERWEAR

Information om Direkthandels föreningen & UC

Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.